Om Formstad Auktioner AB

Formstad Auktioner AB är Stockholm snabbast växande auktionshus. Vi bedriver moderniserade auktioner över nätet genom färgsprakande kataloger och fartfyllda försäljningar i realtid. Vårt mål är att öppna portarna till det rika materiella mångfald som vår värld erbjuder – och göra det så roligt som möjligt att ta del av den. Lika viktigt som att ha roligt är att ta ansvar för att allt går korrekt till och det är just den rollen vi axlar mellan säljare och köpare.

Bakom våra auktioner finns det så mycket mer. Sedan 2006 har vi hanterat över 2.000 större uppdrag gällande omhändertagande och avveckling av hela hem vid exempelvis dödsfall eller flytt. Vi har lyssnat på våra uppdragsgivares önskemål och det har lett oss till att utforma och leverera den mest omfattande och genomarbetade helhetslösningen för hela hem och dödsbon som finns på marknaden idag. Förutom värdering och transport av det som går att sälja tillhandahåller vi total utrymning av övrigt bohag från både boyta och biyta, flyttstädning, ett brett spektrum av bygg- och renoveringstjänster, homestyling och försäljning av bostaden. Allt samlat under ett tak och via en kontakt.

Idag har vi en bred kompetens och lång dokumenterad erfarenhet kring avvecklingen av hela hem. Vi ser våra tjänster som en naturlig del av stadens kretslopp och tror starkt på att vi som får förtroendet att förvalta våra materiella tillgångar bör göra det ansvarsfullt med hållbarhet och återvinning i fokus. Det är en vision vi gärna bjuder in dig att dela med oss.

Våra kunder, köpare som säljare, är våra allra mest värdefulla tillgångar. Därför tror vi på ett öppet personligt bemötande, flexibilitet och goda villkor. Vi finns till för och på grund av er – så enkelt är det.

Vare sig vi möts via internet, telefon eller i person önskar vi på Formstad Auktioner dig varmt välkomna.

Ledningen,
Formstad Auktioner AB

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS?
Vi finns tillgängliga alla vardagar 10-17

Kontakta oss

Formstad Auktioner tar hjälp av Adam Engström i sin onlinemarknadsföring.