top of page

ATT SÄLJA PÅ AUKTION

ALLT GÅR ATT SÄLJA
Eller hur är det nu egentligen?

Vi på Formstad Auktioner är främst inriktade på att sköta om större försäljningar från exempelvis ett helt hem eller större samlingar. För enskilda inlämningar måste det samlade värdet uppgå till minst 20.000 kronor.
 

För värdering och konsultation, kontakta gärna oss via e-post med bilder eller via telefon så får du vanligtvis ett snabbt svar, senast inom 1-2 arbetsdagar. 

En första kontakt och tidsbokning krävs alltid för inlämning då vi har stängt övriga tider. Kontakta oss innan du kommer!

urval-500x366.png

KONTAKTA OSS INNAN DU KOMMER

Då vi främst hanterar försäljningar av hela hem och dödsbon sker all inlämning till kommande auktioner strikt efter överenskommelse

AVGIFTER & PROVISIONER

Vi tar en provision på 15% + 100 kronor på det klubbade priset - när ett föremål säljs.

Maila in en förfrågan till info@formstad.se. Bifoga bilder på föremålet och så mycket information du kan (mått, proveniens, mm). Vi återkommer så snart vi kan, oftast inom cirka 1 arbetsdag.

Inga återropsavgifter, fotograferingsavgifter eller andra avgifter tillkommer. Vi tar endast betalt om vi lyckas att sälja ditt föremål!

MINSTA VÄRDE

Det totala värdet på en enskild inlämning måste överstiga 20.000 kronor.

TRANSPORT

Har du ingen möjlighet att transportera dina föremål till oss kan vi inom Stockholms län vara behjälpliga med detta.

Vi bedömer alltid varje inlämning individuellt och förbehåller oss rätten att refusera föremål som av någon anledning inte passar in hos oss.

Kontakta oss för mer information vid frågor om transport.

bottom of page