top of page

OM OSS

Formstad Auktioner AB är ett av Sveriges etablerade auktionshus med Stockholm som säte. Vi har över ett decennium av erfarenhet av auktioner online och var bland de första som avbildade hela utbudet online med flertalet bilder och text. Innan dess har vi varit aktiva sedan 1980-talet med reguljära slagauktioner i olika former. 

Våra kunder innefattar allt från privatpersoner, entusiastiska samlare, handlare till företag, museer och statliga institutioner. Den gemensamma nämnaren är intresset för det materiella arv som vi människor har skapat genom tiderna. Vår roll som auktionist är att erbjuda en marknadsplats som är neutral och objektiv mellan säljare och köpare samt ta ansvar för att allt går rätt till.

Vi sköter nästan uteslutande om större försäljningar och avveckling av hela hem vid exempelvis dödsfall eller flytt till äldreboende. Vårt mål är att försöka återvinna så mycket som möjligt av bohaget. Vi tror på återbruk som en del i ett hållbart samhälle där auktionen bara är en del av en större helhet. Förutom återbruk och försäljning tar vi även hand om återvinning och flyttstädning. Som auktionshus har vi sedan 2006 fått förtroendet att ta hand om fler än 3.000 hem vilket vi är stolta och glada över.

Vare sig vi möts via internet, telefon eller i person önskar vi på Formstad Auktioner dig varmt välkomna.

Formstad Auktioner AB

Formstad Auktioner finns på Gårdsfogdevägen 16 i Bromma

Vi finns på Gårdsfogdevägen 16 i Bromma med egen entré till vänster.

bottom of page