top of page

SÄLJA DÖDSBO I STOCKHOLM

VILL DU SÄLJA ETT DÖDSBO?
Vi hjälper dig!

Vi på Formstad Auktioner hjälper dig med allt det praktiska kring omhändertagandet av bostaden vid förändrade boendeförhållanden. Det kan exempelvis vara när en anhörig står inför flytt till äldreboende eller när familjen ska ta hand om ett dödsbo. För de flesta av oss är det något man bara ställs inför någon enstaka gång i livet, men vi arbetar varje dag med just detta.

Vad är det värt? Vad ska vi spara? Vad kan återvinnas? Hur ska allt sorteras? Hur ska utrymningen ske? Vem ska städa? Vi har samlat svaren på dessa frågor under ett och samma tak. Våra tjänster ämnar att i så stor utsträckning som möjligt underlätta det praktiska arbetet för våra uppdragsgivare. Sedan 2006 har vi hjälpt över 3.000 familjer och organisationer.

Vi tillhandahåller värdering och försäljning av föremål, sortering och utrymning av bohag i en eller flera etapper, flytt till annan bostad och fördelning av bohag och flyttstädning men även bygg- och renovering, homestyling och försäljning av bostaden via registrerad mäklare. Tillsammans skräddarsyr vi ett upplägg så att de passar just din situation. Du väljer själv vad du vill få gjort, när och hur.

tulpaner-400x600.png

Våra tjänster innefattar:

- Värdering av lösöre och bohag

- Försäljning, återbruk och återvinning

- Transport och flytt
- Bostadstömning och utrymning

- Flyttstädning med garanti

Fråga oss gärna om 

- Referens till begravningsentrepenör

- Referens till bostadsmäklare

- Lättare renovering (målning, golvläggning

Ring 08-28 31 00 för mer information

bottom of page